Om SJG Bygg AB

SJG Bygg AB är ett renodlat Byggföretag med verkstadslokal och bas i Älvsjö, Stockholm. Vi hjälper privatpersoner och företag med allt inom snickeri, inredning, plattsättning och totalentreprenad i Stockholmsområdet.

Byggfirma från Älvsjö Stockholm

Företaget ägs av snickaren Stefan Gustafsson som startade verksamheten för 25 år sedan. SJG Bygg AB har vuxit stadigt med åren med hjälp av förnyat förtroende bland kunder och via rekommendation. Företaget har idag ett flertal anställda snickare, plattsättare och samarbetar nära andra yrkesgrupper som el, vvs, måleri samt plåtslagare. Byggfirman innehar även en grävmaskin samt hjullastare för markarbeten och grundläggning.

Totalentreprenad

Inget jobb är för litet eller stort, vi tar på oss hela byggentreprenader av omfattande ombygg och tillbyggnationer som totalentreprenör där SJG Bygg AB sköter samordning samt projektledning för enkel och tydlig kommunikation till våra uppdragsgivare.

Hantverkskunnande

SJG Bygg AB har lång branscherfarenhet av badrum samt våtrumsrenoveringar och är behöriga enligt Byggkeramikrådet BKR. Företaget innehar självklart Entreprenadförsäkring, F-Skattsedel, lämnar garanti på utförda jobb och använder sig av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga kundlösningar.

Rekommenderad byggare

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig. Ring idag 070-728 38 77 när ni går i byggnation och renoveringstankar!